Kosten

Kosten

Het gebruik van Koorzoeker is volledig gratis. Wij maken geen gebruik van advertenties en wij verdienen alleen geld als jij geld via ons verdient. Je kunt inkomsten genereren met ons platform door kaartjes te verkopen voor een concert of door mensen de mogelijkheid te geven om donateur van jouw koor te worden.

Als je Koorzoeker gebruikt voor de kaartverkoop zitten daar lage kosten aan verbonden. Per bestelling vragen wij €1,- om ons product mogelijk te maken. Daarnaast komen er betalingskosten bij van €0,45 per bestelling. In totaal vragen wij per bestelling €1,45. Het voordeel van online kaartverkoop is dat het voor de bezoeker erg eenvoudig, snel en veilig is om kaartjes te kopen. Hierdoor zul je als koor meer kaartjes in de voorverkoop verkopen. Bovendien ontvangt jullie koor iedere week het bedrag aan verkochte kaartjes. 

Ook kun je via Koorzoeker donateurs werven en goederen verkopen via de webshop. Wanneer je donaties ontvangt, rekenen wij hiervoor 10% van het donatiebedrag. Dit geldt ook wanneer je goederen verkoopt; hierbij rekenen wij 10% per bestelling. Daarnaast komen er betalingskosten bij van €0,45 per donatie of per bestelling. Meer weten? Bekijk onze helppagina.