Platform

Het platform

Wat is Koorzoeker?

Koorzoeker is hét online platform speciaal ontwikkeld voor koren en gratis te gebruiken. Maak een profiel aan en kom in contact met je publiek, dirigenten en andere koren. Deel je repertoire, filmpjes, foto’s en evenementen, verkoop kaartjes voor concerten of zoek nieuwe koorleden. Koorzoeker is alles in één, op één centrale plek.

Kaartverkoop
We zijn live!

Verkoop via Koorzoeker kaartjes voor jullie concerten. Via ons eenvoudige systeem wordt het online verkopen van kaartjes gemakkelijker dan ooit. Bereik meer publiek en verkoop meer kaartjes.

Database
We zijn live!

Via de database van Koorzoeker vind je de koren die jij interessant vindt. Ontdek en kom in contact met koren. Deel informatie met elkaar, wissel repertoire uit of organiseer samen een concert.

Nieuwsbrief
We zijn live!

Deel het laatste nieuws van jouw koor met je publiek of abonneer jezelf op nieuwsbrieven van jouw favoriete koren. Zo blijf je altijd op de hoogte en mis je niets!

Concertagenda
We zijn live!

Met de concertagenda van Koorzoeker vind je alle concerten van koren in Nederland. Zoek bijvoorbeeld concerten bij jou in de buurt, of concerten van soortgelijke koren. Deel ook je eigen agenda en bereik meer publiek.

Vacaturebank
We zijn live!

Op zoek naar nieuwe koorleden of op zoek naar een nieuwe dirigent? Plaats een oproep in onze vacaturebank en vind binnen een handomdraai waar jij naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een koor waar je je bij wilt aansluiten? Ook dit is natuurlijk mogelijk met de vacaturebank van Koorzoeker.

Donateurs werven
We zijn live!

Met Koorzoeker is het mogelijk om donateurs te werven. Door dit mechanisme te activeren, wordt er een knop geplaatst op jullie profiel waardoor het heel eenvoudig is voor donateurs om jouw koor te steunen

Webshop
Bijna live...

Verkoop CD’s en andere zaken die betrekking hebben op jullie koor via de Koorzoeker webshop. Hier krijgt met helder overzicht van alles dat je als koor wilt verkopen. De koper kan eenvoudig afrekenen via iDEAL.

Recensies
Bijna live...

Als koorliefhebber wil je natuurlijk graag je ervaringen delen met anderen. Bij koorzoeker heb je de mogelijkheid om een recensie te schrijven om je favoriete koor een hart onder de riem te steken. Ook kun je de recensies gebruiken om het juiste koor voor jouw gelegenheid te vinden.  

Website
Bijna live...

Koorzoeker is niet alleen een sociaal platform. Je kunt ook heel snel en eenvoudig een gratis website maken en onderhouden. Hiermee creëer je de perfecte uitstraling en meer zichtbaarheid, waardoor jullie nog beter te vinden zijn!

Onze folder

Folder pagina 1
Folder pagina 2